Clear Aligner – dinți drepți, fără compromisuri

 

Alegerea unui tratament ortodontic reprezintă o decizie importantă, care trebuie luată împreună cu medicul stomatolog, după o evaluare atentă a complexității cazului și o documentare asupra variantelor pe care le avem la dispoziție. Pentru că îndreptarea dinților necesită un tratament durabil, ne dorim ca acesta să fie cât mai puțin sesizabil sau dureros și este de preferat un aparat dentar invizibil.

 

Multe persoane se descurajează în special din cauza aspectului pe care un aparat metalic îl oferă, a disconfortului și durerii. E bine de știut că există și tratamente ortodontice prin care se folosește un aparat dentar transparent. Acesta are multiple beneficii față de un aparat dentar obișnuit, dar nu poate fi folosit pentru cazurile complexe. El se realizează 100% digital, printr-o scanare 3D, poate fi purtat sau dat jos oricând, chiar de către pacient și este insesizabil.

Din dorința de a le oferi pacienților noștri confortul dorit punem la dispoziție un produs care îți oferă toate beneficiile menționate, la un preț accesibil, iar rezultatele acestuia încep să fie vizibile în doar 6 luni. Clear Aligner este un aparat dentar invizibil, fabricat de noi, în Timișoara folosind cele mai avansate tehnologii, destinat problemelor ortodontice minore. Este non-invaziv, nu necesită îngrijire specială și îți permite să ai grijă de igiena ta orală ușor și fata efort. Materialul folosit este invizibil și ușor de curățat.

Cum funcționează Clear Aligner?

Este construit în totalitate după fiecare detaliu al dinților și mușcăturii pacientului, în care, printr-o succesiune de gutiere transparente proiectate care se schimbă periodic, se deplasează treptat dinții către o poziție corectă. Aparatul este ușor detașabil, simplu și estetic, aproape imposibil de observat.

Ce îl diferențiază de celelalte aparate?
Clear Aligner este confecționat dintr-un material confortabil, biocompatibil și transparent. Prin amprentarea digitală se elimină eroarea umană și riscul unei amprente greșite. 

Frecventa vizitelor la stomatolog
Clear Aligner necesită mai puține consultații la medic. Nu e nevoie de niciun fel de ajustare din partea acestuia, iar astfel vizitele se reduc considerabil. Trebuie reținut, totuși, că pentru rezultate optime, e nevoie să fie purtat 20-22 de ore pe zi.

Vino la oricare dintre cele 4 locații DentaVis sau contactează-ne online sau prin telefon pentru a afla mai multe detalii despre Clear Aligner.